Training
CONQUEST OF YOURSELF

based on The Wholeness Work
by Connirae Andreas

 

Ce au în comun practicile occidentale inspirate din traditiile orientale, scolile spirituale si invataturile maestrilor?

Toate propun raspunsuri la nevoile de vindecare, dezvoltare, recunoastere si cultivare a unui stil de viata conform propriilor aspiratii.

Dacă esti preocupat de aceste domenii, probabil că esti familiarizat cu anumite proceduri, tehnici si cu afirmații de genul “Realitatea este o iluzie.”, “Ești mai mult decât aceasta realitate”, “Desăvârșirea înseamnă renunțarea la ego”… etc.

Ai imbratisat anumite idei si ai urmat, mai mult sau mai putin consecvent, un set de practici.

Cat de utile s-au dovedit pentru a-ti raspunde la intrebarea CINE SUNT EU? Vindecarile aduse corpului, inimii si sufletului tau sunt viabile in viata de zi cu zi?

Toate aceste abordari si-au propus sa aduca raspunsuri, dar s-au oprit la jumătate de drum. In cazul științei, de cele mai multe ori o intrebare s-a transformat in mai multe întrebări.

THE WHOLENESS WORK este puntea dintre spiritualitate si nevoile noastre concrete.

Prin THE WHOLENESS WORK spiritualitatea devine brusc practica.

Oricat ar parea de neverosimil invatatura lui Ramana Maharshi, Poonja, Mooji sau Nissargadata Maharaj primeste accesibilitate prin proceduralizarea experientei. Beneficiile acestui demers sunt:

– accesul la cunoastere fundamentala intr-un timp foarte scurt

– armonizarea cu actualul nivel de constiinta individuala

– integrarea efectelor benefice in dimensiunea propriei existente

– vindecarea emotionala

– accesul la propria putere

– recuperarea a ceea ce in mod inconstient, de-a lungul vietii, ai cedat existential, ca libertate sau resurse

 

Ceea ce percepem ca reacții nedorite sau probleme, devin uși către resurse, invitații la împlinire și la regăsirea de sine. THE WHOLENESS WORK elimina efortul și se bazează pe experiența personală, directă. Genereaza modificări fundamentale în modul de percepție și de manifestare în această lume.

THE WHOLENESS WORK nu este despre a medita ori asculta cuvantarile maestrilor si nici despre dezvaluirea secretelor detinute de asceti. Este experienta pe care tu insuti o ai de realizat si nimeni altcineva nu o poate face in locul tau.

În cuvintele creatoarei, Connirae Andreas, acest demers implică naturalul:

Starea de bine regăsită prin aceasta experiență este necondiționată de succes, calitatea relatiilor etc. Mai mult, când existăm și acționăm din aceasta autenticitate, viața tinde să devina mai bună. În mod natural reușim să aducem lumii o contribuție mai valoroasă și în jurul nostru oamenii pe care îi dorim. Vom reuși să ne bucuram și de cei față de care înainte nu puteam face asta.

Connirae Andreas este psiholog și unul dintre primii traineri NLP. Lucrarea cea mai cunoscută este The Core Transformation. Aceasta a fost publicată și tradusă în peste 14 țări și face parte din curricula formarilor NLP din întreaga lume.
Din anul 2007 Connirae dezvoltă THE WHOLENESS WORK. Procesul se bazează pe experimentarea directă, astfel că pentru a beneficia de rezultate nu sunt necesare anumite credințe sau convingeri.

 

Despre lector:
Mădălina Artene, este trainer NLP și trainer licențiat de Connirae Andreas în Core Transformation Process și Aligning Perceptual Positions (Relationship Alignment). În iunie 2017 a parcurs training-ul THE WHOLENESS WORK, organizat la Gottingen, experimentând efectele acestuia alături de creatoare.

Programul celor două zile este următorul:

Ziua 1 (10:00 -18:00):

În prima zi vei învăța un proces specific și practic de dizolvare a separării de “propria putere”. Descoperi cum poate fi rezolvată o problemă supărătoare. Ziua aceasta include:

 • Formatul de baza: Basic Wholeness
  ● Exercitiul Relaxare – Wholeness format meditație – acces la o practica rapida și usoară către calm, inclusiv pentru un somn liniștitor.

Ziua 2 (10:00 -18:00):

Unele aspecte reclamă ceva mai mult decât accesul la propria putere. În cea de-a doua zi vom învăța două formate care completează arsenalul necesar navigării în lumea reala a relațiilor, job-ului, societății.

 • Procesul denumit generic “Revendicarea autorității interioare” conduce la transformarea profundă a sentimentelor de rușine, vină, jenă și inferioritate.
  ● Procesul denumit generic “Integrare a ceea ce lipseste” are efecte importante în cazul pierderii, durerii și a nevoilor neimplinite.

Cei care au experimentat acest proces il definesc ca fiind “ușor, blând” și rezultatele au fost:

 • Relaxare profunda și re-setare a sistemului nervos
  ● Disipare naturală  a unor situații care păreau de nerezolvat
  ● Creșterea senzației de bine
  ● Accesarea naturală a resurselor precum: înțelepciune, umor, creativitate

Program traininguri:

Ediția VIII: 19 – 20 Mai 2018

Ediția IX: 16 – 17  Iunie 2018

Ediția X: 14 – 15 Iulie 2018

Contribuția de participare la trainingul THE WHOLENESS WORK, este de 685 lei și include 3 participări gratuite la seminariile de practică.

Pentru înscriere, apăsați butonul de mai jos.

INSCRIE-TE AICI!